Forbedre dit firma det at skrive i en New York MINIT: fem trin til bedre kommunikation

Du kender følelsen?

Du har smuttede skrivning kugle for dage…

Det er tid til at slå den sende knap og del din visdomsord. Din vejleder eller din klient venter. Og du har fået nada, intet undtagen en tom skærm og en deadline. Hvad er værre, du har flashbacks til college. Det er aftenen før en afløsningsopgave skyldes og du har zip at vise! Instinktivt, nå du for den gamle velkendte standby… Cliff noter! Ja, Cliff notater fik du gennem engelsk klasse!

Men der er ingen Cliff noter for ugentlige opsummeringer, rapporter, vurderinger eller RFP’ s! Og ingen mængde af undskyldninger, kaffe eller Red Bull vil hjælpe dig nu. Men en stram plan, der sparer dig fra at være en mester i katastrofe, når det kommer til business writing kan redde dagen, og de søvnløse nætter, at fortsætte deadline dagen!

Du er ikke alene. Disse ængstelige skrivning øjeblikke er lidt i kontorer over hele verden. De skaber nok job stress til kollektivt magten en lille by. Og de ryster selv den mest sikker business person i hele organisationen, fra postrummet at bestyrelseslokale.

Skrivning færdighed sager i erhvervslivet. Du kan være ansigt til ansigt deal tættere extraordinaire eller networking forklaringen i din arbejdsplads, men din balancen er ude af whack hvis du ikke kan tale skriftligt. Dagens komplet business person saldi mundtlige og skriftlige færdighed. Sikker forfattere kender magt FARVENDE deres tænkning, og de bruger det til at gå videre i deres karriere.

Står din skrivning dæmoner betyder vokser op. Har du slippe af med det negative billede bliver en dårlig forfatter. Mere end sandsynligt, det er et synspunkt, der er tilovers fra utilstrækkelig high school eller college klasser. Sommetider er det resultatet af nogen reel erfaring som forfatter. Kan du forestille dig at ramme en 67 på golfbanen hver lørdag uden konstant praksis og undervisning? Nå, skrivning, som Golf er baseret på muskel hukommelse. Jo mere du tænker og skriver, jo mere du Kolofon proces gennem ansøgning, jo nemmere er det at skrive. Undgåelse er morderen, og disse frister vender. Tror, hvad det ville føles for at være en sikker wordsmith. Du kan være, og du kan gøre det hurtigt… ved hjælp af New York MINIT proces som din model.

New York MINIT skrivning ramme afspejler det presserende tempo af et New York minut når ting får gjort i en flash. Efter års skrive omsorgssvigt, du har brug at få i stand til på jobbet, hurtig. Og New York MINIT ramme Lad os du udvikle en hurtig, ren proces. Du kan internalisere MINIT system og bruge det nemt, dage før din skrivning er forfaldne til deadline. Du vil trygt overholde en deadline. Og med praksis, vil du lære at skrive hurtigt, måske endda i et par korte minutter som du flytter fra et møde til næste i løbet af en travl dag! Så uanset om du er i Des Moines eller Chicago, eller Manhattan eller Memphis, kan du bruge New York MINIT ramme til hurtigt og klart behandle dine tanker i skriftlige produkter. Du vil snart oprette skriftlig forretningsdokumenter, der får opmærksomhed og ros fra dine læsere i et New York minut!

NEW YORK MINIT

Skrivning er en proces. Gode forfattere flytte deres tænkning frem fra envisioning en ide til præsentation af færdigvarer. Disse 5 trin i brug af New York MINIT for Business Writing succes vil hjælpe dig gøre det samme. De er sekventiel. Afhængig af dine evner, kan du blive hængende i de tidlige stadier. Hvis du løber tør, vende tilbage, som du bør, til at træde en… der stak er et sikkert tegn på at din skrivning ide er for bred. Ved at starte forfra, kan du indsnævre og definere din tankegang.

Trin et: M betyder… Gøre tid til at “Prewrite”!

Tror og udkast til din skriftligt uden skriftligt: Tillad dig selv at “drømme”, massage din tankegang, og lade dit sind, gå. Gode forfattere gøre en masse “Prewriting”, før de rent faktisk sætte pen til papiret! Dette kan tage timer eller et par dage, men det er mest vigtigt. Prewriting er gjort uden papir.

Tænk på din målgruppe: Hvem vil læse dette? Sætte dig selv i hans eller hendes sko, som du forhånd skriver. Tror fra kundens synspunkt. Hvad vil de gerne vide? Hvis det ikke er klart. Få på telefonen og spørge!

Trin to: Jeg betyder… Indarbejde “Feedback linjer”!

Finde en skrivning kammerat: bruge nogen ikke relateret til dig, der kan tale med dig om dine prewriting tanker i en hurtig konference. Fortælle partneren, du vil have dem til at lytte til små detaljer om hvad du har tænkt på. Dette bør tage fem minutter! Det er ikke en kritik, det er en coaching session. Din partner lytter og kontrollerer ikke snakken. Du skal gøre, de taler. Du forsøger at indsnævre dine brede tænkning.

Note til selv: Brug post-its, bruge båndoptager, en skrot af papir eller din blog. Begynde at skrive din ide. For en længere periode på mindst 15 minutter.

Sætte redigering politiet på varsel! Stopper ikke for at kigge på enkelte ord som du får dine ideer… ikke redigerer dig selv på dette tidspunkt. Det er for tidligt i processen. Forskning viser, det er den tid, når folk opgive. Det er ikke tid til at nitpick over ord, sætninger eller den korrekte stavemåde. Du ønsker at gøre betydningen. Giv dig selv tilladelse til at skrive en lille skrald hvis du skal. Ikke sidde fast her. Skrive frit! Det er for dine øjne kun.

Oversigt: kig på hvad du har skrevet og cirkel hovedpunkterne. Synes de at være bundet til en lille nok ide? Den fejl forfattere gør er de tage på for meget og overvælde selv og læseren. Du kan have en skabelon, du bruger til en ugentlig rapport, som skulle stramme din retning. Hvis du har ingen skabelon, kan du huske at mindre ofte er mere. Hvis du har de bedste punkter på papiret, skal du ikke være en Ramblin’ mand eller kvinde, når du skriver udkastet!

Dispositionen væk! Brug uanset betyder arbejder for at skabe en hurtig skitse. Bruge traditionelle romertal, bruge punkttegn, bruger post det har Bruge hvad passer som du bestiller din tankegang.

Trin tre: N betyder… nu skrive!

Skriv dine forslag! og begynde med en eller to sætninger at du bruger en formel igen og igen. Skrive en oplukker, at du kan skræddersy senere bare for at få dig i gang. Derefter skrive forbi denne oplukker. Du kan altid gå tilbage og revidere det. Behandle det som dit løb start fra de høje vippe. Du skal muligvis det første gang du skriver, men chancerne er du vil skære det i den endelige version.

Ikke ser på din første gratis skriftligt! Bare husk dine point og starte frisk. Ser til gratis-skrivning kan forårsage du at blive ufokuseret. Du vil dine ideer til at flyde og nye stærkere tanker til at boble op.

Tænk simpelt! Du er ved at opbygge et simpelt hus af teksten! Du har brug for en hoveddør, et køkken, en stue og et soveværelse og en bagdør. Gang din læseren gennem huset! Det er fem værelser… Hoveddøren er oplukker eller Intro, de tre værelser er hovedfaser, punkter, artikler eller benchmarks, afhængigt af den skriftlige opgave. Din afsluttende er det ryggen våbenhus. Husk, holde det stramt. Ingen grund til at bygge et palæ! .

Trin fire: Jeg betyder… Investere i stemme!

Gøre din udkast til live: Brug et par forfatterens alder gamle tricks: 1. Tag din ordrige adjektiver og lange phrases.2. Variere længden af dine sætninger: kort-kort-lang-kort 3. Indlæse din tekst med stærke verber 4. Undgå den passive stemme (ingen “da” eller “ed” verbum endelser, der har ordene var, is…like “blev valgt”. Bruge et subjekt og verbum konstruktioner, der er aktive i stemme.) 5. Brug en ressource bog, hvis du ønsker at bruge nogle specifikke ordforråd, men gøre dit valg naturligt for dig selv. Din rapport skal være skrevet i din business stemme, ikke lyde som en lærebog!

Tage endnu et kig: genlæse dit arbejde og hvis din skrivning buddy kan hjælpe dig, læse det hurtigt til ham eller hende for klarhed.

Trin fem: T betyder… Det er en Wrap!

Som du nær point for at sende skrivning:

Brug stavekontrol! Læse dit arbejde selv… baglæns fra ende til intro, stavekontrollen dig selv. Giv rapporten til en anden til at læse og redigere, ikke at ændre indholdet. Dobbelt tilbage til din skrivning buddy via e-mail, hvis det er nødvendigt

Efter denne proces, med særlig opmærksomhed, og dit resultat vil være en mere sikker du. Husk, at du har en masse at gøre op for år for at undgå at skrive. Du kan bevise dig selv en habil virksomhed forfatter ved hjælp af disse trin. Gøre det i et New York minut!

Leave a Comment

Your email address will not be published.