Aromaterapi massageolier

Hvis du aldrig har brugt aromaterapi massageolier, skylder du dig selv at prøve den. Du er i en helt unik oplevelse. Uanset om du ønsker en massage til at slappe af eller forynge eller endda til at helbrede, bringer ved hjælp af aromaterapi massageolier kroppens sanser til nye højder.

Aromaterapi har gjort konstant gevinster i brug og med god grund. Tilbyder den perfekte kombination af psykisk og fysisk velvære, er der ingen bedre måde at drage fordel af aromaterapi end at nyde sin duftstoffer i massage olier.

Vores kroppens forskellige sanser har vist sig at have en direkte indflydelse på, hvordan vi føler. For eksempel, er næsen en meget følsom del af kroppen. Uden det, kan du smage eller lugte. Forestil dig dine livretter. Forestil dig nu, du ikke kan smage dem. Det er skræmmende, alt hvad du spiser med ingen smag! Hvordan tror du det vil påvirke din holdning hele dagen?

Undersøgelser har vist, at del af dit nervesystem, der hjælper med at kontrollere dine følelser er tilsluttet direkte til din næse. Manglen på lugten kan forårsage symptomer spænder fra depression til angst og dette er kun en af dine sanser. Med viden om hvordan sindet afhænger feedback fra dine sanser, tanken om aromaterapi eksploderede ind på scenen.

En af de mere populære typer af aromaterapi er massageolie, på grund af variateten af bruger til at målrette specifikke spørgsmål. Aromaterapi massage olie behandlinger er ulig nogen andre olier. Uanset om du har brug for afslapning eller har brug for noget til at kvikke dig op, er der en duft til at passe de umiddelbare behov. Aromaterapimassage kombinerer to fremragende metoder for at fremkalde din krops reaktion i uanset område du føler er nødvendigt.

Der er så mange forskellige typer og producenter af aromaterapi massage olier tilgængelig, det ville være en god ide at gøre dit hjemmearbejde, før du bruger. For de bedste behandling ideer er det altid bedst at finde og betale en certificeret terapeut, at du forstår, hvordan man får mest indflydelse fra aromaterapimassage. Især, når du bruger den første gang.

For at forklare et par forskellige olier og dufte vil vi starte med lavendel essentielle olier. Lavendel æterisk olie er en af de få olier, som kan anvendes direkte på huden. Det siges at have burn relief magt. Det er vigtigt at bemærke, at disse olier ikke bør såre dig, men hvis dette er din første gang ved hjælp af essentielle olier aldrig bruge dem direkte på din hud medmindre under sikker ledelse. Andre olier skal fortyndes før brug med andre basisolier.

En anden olie vinder i popularitet er Yland Ylang æterisk olie. Yland Ylang æteriske olier er meget unikke egenskaber samt. Det siges, at disse tropiske planter har beføjelse til at både vække og berolige sanserne. Det går også under et andet navn Cananga Odorata.

Tilføje aromaterapi massageolier til din terapi program er en oplevelse alle bør prøve mindst en gang. (Vær forsigtig, de har været kendt for at være afhængighedsskabende). Med kombinationen af massage og en duftende plads til at vække dine sanser, har du ultimative afslapning og healing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *