Dimensionering op “Gratis” tilbud

Forbrugerne får en række tilbud til prøve produkter eller ydelser gratis eller til reducerede priser. Disse tilbud bruges ofte til at markedsføre gym medlemskaber, bogklubber, magazine abonnementer, klubber og andre tjenester eller varer. De kan lyde stor for shoppere, der ønsker at prøve noget i en periode før der indgås for at slutte dig til eller køber- men er giver virkelig en god handel?

Den nationale forbrugere liga giver oplysninger for at hjælpe folk dømme et introduktionstilbud- og firmaet bag det-før du siger “ja” til det. Gruppen tilbyder dette råd:

Tjek firmaet

Velrenommerede selskaber vil:

• Gør det nemt at kontakte dem ved at give dig deres navn, adresse og telefon nummer.

• Afsløre deres fortrolighedspolitik, der forklarer hvilke personlige og finansielle oplysninger er indsamlet om dig, hvordan oplysningerne kan bruges og med hvem det kan deles.

For at finde ud af, hvis en virksomhed med et introduktionstilbud har nogen klager over det, skal du kontakte den lokale Better Business Bureau eller statslige/lokale forbruger protection agency. Du vil finde dem i telefonbogen eller du kan søge efter dem online.

Læs med småt

Få alle fakta, før du accepterer at en introduktionstilbud. Vide præcis, hvad du signerer op for.

Et velrenommeret introduktionstilbud bør:

• Fortælle dig præcis, hvad du bliver tilbudt, hvor meget det koster, medlemskab fordele og begrænsninger, betalingsmulighederne og afbestillingsregler.

• Give fuldstændige oplysninger om de vilkår og begrænsninger af introduktionstilbud, herunder længden af de retssag tilbud og hvilke skridt du skal tage, hvis du ikke ønsker at fortsætte efter prøveperioden er overstået.

Leave a Comment

Your email address will not be published.