De bedste kreditkort til rejser

Mens der er mange kreditkort til rådighed for rejser, er Capital One Venture Rewards Kreditkort det bedste. Dette kort tilbyder den højeste belønningsrate for hotelkøb og 2X miles pr. $ 1 på alle andre udgifter. Det årlige gebyr er $ 95, og der er en kredit på $ 100 for Global Entry og TSA PreCheck. Denne artikel vil give flere detaljer om Capital One Venture Rewards kreditkort.
Jagt safir reserve

Chase Chase Premium Travel Credit Card er en god mulighed for hyppige rejsende. Du får adgang til lufthavnslounger, rejsekreditter, kredit til TSA PreCheck- eller Global Entry-medlemskaber samt mange andre fordele. Det årlige gebyr er $ 550, men fordelene og funktionerne i dette program kan retfærdiggøres. Hvis du er villig til at bruge mere på rejser og drage fordel af de mange fordele, er det det værd.

Chase Ultimate Rewards-kortindehavere finder dette kort særligt givende. Du kan bruge dine point til at købe næsten alt på grund af den fleksibilitet, der tilbydes af dets belønningsprogram. Disse point kan overføres til Chase Ultimate Rewards. Du kan indløse point til en 50% bonus, når du rejser. Når du har optjent nok point, kan dine point overføres til andre Chase-kort, herunder Sapphire Reserve.
Kapital et venture X

Capital One Venture X kreditkort tilbyder store rejsefordele, hvis du er en hyppig rejsende. Kortets årlige gebyr er $ 395, hvilket er betydeligt lavere end premium-kort. Du får også en kredit på op til 10 tusind miles hvert år og en årlig kredit på dine bookinger. Venture X tilbyder også et stort udvalg af frynsegoder. Nedenfor er nogle af de vigtigste funktioner.

Venture X-kortets første fordel er dets utrolige værdi. Det er næsten dobbelt så meget som standardåret efter introperioden. Du bliver ikke bedt om at holde styr på de ekstra funktioner og fordele. Det årlige gebyr er det værd. Kortet leveres også med rejsebelønninger, så du er mere tilbøjelig til at bruge dem. Dette udligner let det årlige gebyr.
Citi / AAdvantage Platinum-udvalg

Citi / AAdvantage Select World Elite Mastercard er et godt valg til et rejsekreditkort. Du kan optjene miles eller point ved at bruge penge på flybillet med dette kort. Du får gratis indchecket bagage og prioriteret boarding til indenrigsflyvninger, hvis du bruger kortet til at købe på American Airlines. Du behøver ikke betale et årligt gebyr for at nyde fordelene ved medlemskab.

Fordobling af din kilometertal ved at bruge det amerikanske AAdvantage Platinum Select Card til at foretage køb. Når du spiser på deltagende restauranter, tjener du 1X miles og 2 miles for hver dollar. Du kan også tjene ekstra miles ved at gøre andre ting. Kortet kan bruges til at handle på American Airlines’ hjemmeside og i deltagende restauranter. AAdvantage Platinum Select tilbyder også reducerede kilometertal.
Amex Platin

Amex Platinum-kort tilbyder mange fordele for at kompensere for det årlige gebyr. Adgang til eksklusive fly- og hotelfordele er en sådan fordel. Kortindehavere kan nyde frynsegoder såsom tidlig check-in, sen checkout, gratis wi-fi og endda gratis morgenmad. Rejseforsikring kan købes med Amex Platinum-kortet for dem med et stramt budget. Du kan indgive to forsikringskrav pr. Kalenderår. Krav betales inden for 90 dage.

Amex Platinum-kort tilbyder erklæringskreditter til en værdi af mere end $ 1,500 hvert år. Disse kreditter kan bruges til alt fra Uber-ture til forudbetalte hotelophold til Walmart+-medlemskaber. $ 695 er det årlige gebyr. Fordelene mere end udgør omkostningerne. Dette kort er et glimrende valg for dem, der rejser ofte. Amex Platinum har ulempen ved at være den dyreste løsning. Fordelene ved Amex Platinum er så store, at det måske ikke er rigtigt for alle.