Body Care

Vinter måneder kan være hård ved din krop… din bil krop der er. Salt og kemikalier, der anvendes i de koldere klimaer kan skabe ravage på dit biler dyrebare ark metal. Ved at gøre et par enkle ting denne vinter, kan du holde din bil krop ser det bedste.

Sætte en god tunge frakke af voks på din bil, før vinteren storme hit. Denne tunge frakke vil beskytte din maling fra de ætsende salt og kolde temperaturer.

Vask undersiden af din bil ofte i vintermånederne. Salt og kemikalier vil indsamle under køretøjet og langsomt begynde at spise væk på din bil.

Springe undervognsbehandling, medmindre du køber en ny bil. Anvende undervognsbehandling, når en bil har været på vej i et år eller to er meningsløst. Metallet er allerede begyndt at ruste og der er bundet til at være vand fast i steder det ikke hører hjemme. Når du underuld, du diffuserer, vand eller rust og gør det muligt at ødelægge din bil.

Undgå at køre gennem store vandpytter af stillestående vand. Dette vand er fyldt med salt og blive smidt ind i alle revner og sprækker i din bil.

Når foråret ruller rundt, behandle din bil til en god voks job igen. Sørg for at få alle vej snavs og salt ud af bilen, før du begynder voksning.

Med ordentlig pleje og kærlighed, vil din krop holde sig i form i mange år fremover.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published.